Translate

dilluns, 23 de gener del 2017

04.- Agenda de Notícies i Reclams Cooppel.-


B.- AGENDA DE NOTÍCIES I D’INVITACIONS A LA CAUSA COOPPEL.-

11.- Dissabte dia 28 de gener, nou programa de ràdio Falset “Priorem Priorat” a les 11 del matí i a les 12 hores nova sessió de demostració Cooppel a la biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset.

12.- Dimarts dia 7 de febrer anirem a Barcelona. A les 7 de la tarda a Interior a Barcelona presentació per part de l’escriptora Maria Cinta Castelló, filla del mosso d’esquadra implicat, del llibre “ Els Mossos que van salvar  Montserrat”

Maria Cinta Castelló, investigadora, empresària i ara escriptora sobre una part de la història de Catalunya vista en testimoni de l’experiència del seu propi pare, Mosso d’Esquadra en la guerra civil. A més de ser cooperant i cooppelista representant del Cooppel en esdeveniments com el Marketplace de Barcelona organitzats per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

13.- Dimarts dia 21 de febrer a les 6 de la tarda acordem amb la presidenta  de l’associació de Dones jubilades i pensionistes de Tarragona Na Maria Rosa Llurba, organitzar un acte de presentació de la Causa Cooppel per la Pau i la xerrada col·loqui: “ El Cooppel: jocs en família”.
a càrrec del Sr, Josep Ferran, professor i investigador de suports a les famílies.  +info http://cooppel.blogspot.com.es/  Lloc:
Associació de Dones jubilades i pensionistes de Tarragona  C/ Adrià, baixos    43004 Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada